Home | Blogs

Blog van webmaster

Met veel fierheid kan ik schrijven dat de website, waar ik reeds vele uren aan heb gewerkt, zijn eerste verjaardag heeft gevierd. Balans van 1 jaar online? Meer bezoekers dan ik ooit had kunnen denken. Meer dan 10.000! Een mooi resultaat. Tevens kan ik bevestigen dat we ons zullen blijven inzetten voor dit project tijdens de komende jaren. Ik zal blijven werken aan deze site, met als doel zo overzichtelijk mogelijk de meeste complete informatie over hiv aan te bieden. Hierbij nodig ik iedereen ook uit suggesties en/of opmerkingen door te geven.

Gisteren was de website enkele uren niet beschikbaar. In die tijd hebben we verschillende pagina's toegevoegd. Voornamelijk onder het onderdeel Informatie.   Het zijn veel pagina's met tekst. In de toekomst zullen nog meer pagina's toegevoegd worden, teneinde zo compleet mogelijke informatie rond de hiv/aids problematiek aan te bieden. Suggesties en/of opmerkingen zijn steeds welkom. Je kan daarvoor het contactformulier invullen, of een reactie plaatsen op deze blog.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven op de nieuwsbrief van de vereniging. Je zal dan regelmatig een nieuwbrief krijgen via mail, met de belangrijkste nieuwe artikels van op onze website.

Mensen van de pers kunnen zich op een gelijkaardige manier ook inschrijven op de persberichten.

De eerste leden hebben nu toegang tot de website! Dit geeft hen de mogelijkheid om een eigen blog aan te maken. Ik kijk vol spanning uit naar de eerste boeiende verhalen...

Tot nu toe ben ik tevreden met het resultaat van deze site. Het kan natuurlijk altijd beter. Daarom nodig ik iedereen uit om me via het contactformulier alle mogelijke bedenkingen of opmerkingen door te sturen. Zoals je kan zien is er nog wel wat werk aan deze site. Suggesties zijn ook welkom natuurlijk.

Ik wens iedereen veel plezier met het surfen, en ik hoop dat de informatie en mogelijkheden die we aanbieden  voor veel mensen nuttig is!