Home

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij de Hiv Vereniging België vzw.  U mag deze informatie lezen, downloaden en er naar linken, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, verkopen of op een andere website te plaatsen zonder toestemming van de Hiv Vereniging België vzw.

De Hiv Vereniging België vzw streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via deze website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is.

Desondanks kan de Hiv Vereniging België vzw niet garanderen dat de informatie op de website ten allen tijde correct en volledig is.  De Hiv Vereniging België vzw is in geen geval aansprakelijk voor enige schade als gevolg van levering, werking of gebruik van de informatie op deze website.  Deze informatie kan ook niet beschouwd worden als vervanging van een consult of persoonlijk bezoek aan een arts en/of specialisten.

We danken Aidsfonds Nederland en Soaids Nederland voor het delen van informatie van hun websites. Vele van de nuttige informatie die we hebben samengebracht is er gekomen dankzij hun medewerking. We hebben met veel interesse hun websites www.aidsfonds.nl en www.soaids.nl geraadpleegd. Voor meer uitgebreide informatie verwijzen we dan ook naar hun websites.

Mocht U op deze website onjuistheden tegen komen, dan stellen wij het zeer op prijs indien U dit wilt doorgeven aan de webredactie via info@hivverenigingbelgie.be  

 

Ons ondernemingsnummer is : 839.222.125