Het Sociale Media Project van The Stigma Project & De Hiv Vereniging België vzw gaat wereldwijd !

De Hiv Vereniging België werkt reeds 2 jaar internationaal samen met The Stigma Project. Onze campagnes werden reeds in meerdere talen vertaald tot zelfs in het Chinees, Spaans, Marokkaans,....

In 2 jaar tijd konden we via sociale media 5 miljoen mensen bereiken in 156 landen. 12 % van dit bereik was in België en de landen rondom ons In al deze landen konden we dezelfde boodschap met hetzelfde imago verspreiden. En dit is pas het begin !

Volg ons ophttp://www.thestigmaproject.org/ en http://www.tspsocial.com/  en Facebookhttps://www.facebook.com/TheStigmaProject?fref=ts en Twitterhttps://twitter.com/Stigma_Project.

422

427

Veel mensen met hiv krijgen te maken met situaties waarin juridische bijstand nodig is. De Hiv Vereniging België vzw breid dan ook zijn service naar de leden uit met een juridische dienst waar advocaten met betrekking tot hiv en leven met hiv uitgaan van de correcte informatie. Correcte, feitelijke informatie die niet bij elke advocaat aanwezig is in België. Advocaten Ann Saen, Tom Breugelmans en Fatima Ben-Asri vormen samen een jong en dynamisch kantoor met ruime praktijkervaring in diverse takken. Het kantoor vertrekt van adequate dienstverlening op het vlak van procesvoering, advies en bemiddeling en garandeert een directe, efficiënte en professionele aanpak van uw dossier in nauw overleg met de client en met kennis van zaken wat hiv betreft.

Maak kennis met Ann Saen, Tom Breugelmans en Fatima Ben-Asri via:http://www.advocatensbb.be/